Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2010-04-10

Buang Satu Huruf jek

salam...
entry neh aku amek dari blog khomeini... salah seorang rakan pena maya aku... bkn curik tau... tp beralaskan permintaan yang tulus turun dari hati ke hati... hehehe...

bila aku bukak dashboard... tgk entry terbaru bro ni... aku klik la... pastuh die hade bgtau2 pasal neh... memang terkejut abeh... ingatkan blog dia ngan aku jek... rupanya blog semua orang camtuh... tu pun pas aku try kat satu dua link yang lain...

okeh.. korang xphm? camni la...

ni link blog aku tanpa modifikasi apa2: http://hotak2malaysia.blogspot.com/

dan ini juga link blog aku yang telah dibuang huruf s dari perkataan blogspot : http://hotak2malaysia.blogpot.com/

maybe menda neh dah lama dan hanya aku sorang jek yang tatau lagi... tapi sekadar nak berkongsi la kat sini... nampak betapa dalamnya perancangan dorang untuk menyebarkan dakyah2 mereka neh... mungkin ni hanya link blog jek... dan hanya satu huruf jek... ntah2 kalo di ubah lagi huruf lain dalam link tuh... tatau la apa pulak yang terkandung di sebalik link tuh... wallahualam...

assalamualaikum...

p/s: sori lama xupdate blog... mood aku utk berblogging telah dikepilkan sekali dengan assignment2 yang dihantar kepada lecturer mse last week...

6 comments:

saperakue said...

uiks.. btol ler.. akoo da try...

Shafika Syuhada Rosli said...

blogpot.com = blogMega site of Bible studies and information
klu dah world wide web (suppose to be world wild web) create by jewish.. so x pelik ahh.. mende2 camneh.. cume kite antara sedar atau x ~~

Apek_JADIANjr said...

atie... risau lak aku rse... huhu...

Apek_JADIANjr said...

peeka, tu la... aku baru nmpk... ni baru sket... ntah2 lagi byk yg aku tatau kat luar nuh...

Syida Shukor said...

omg i pun baru cek . memang tak sangka . astaghfirullah . pandai betul diorang buat macam ni .

Apek_JADIANjr said...

tu lah syida... tkejut tol... ingatkan link blog kita tuh selamat... rupanye hade jugak pihak yg manipulate...