Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2011-03-19

Tagged dari aim... =)


Salam... arineh(jangan cayer weh, dah dekat sebulan dah pun) aku dapat tag dari aim... hohoho... mekasih utk cik aim.. nnt i sponser makan coconut buah nyok... muahahaha... ok2... sabar semua, aku tau korang dah tak sabar2 nak baca kann... so jum kita scroll down kebawah tengok apa mamat perasan neh taip... zasssss... (wat pergerakan cam otromen)


1- Adakah anda rasa hot?
kompem la panas tengah2 hari buta neh... soalan tak matematik langsung... hahaha...

2- Upload wallpaper lappy/pc.
erk2... jap...




tadaa...

aku dah tak letak gambar pelik2... (siyes jangan percaya)


3- Cerita pasal gambar.
dulu kat ump aku letak gambo 'orang'... tapi sejak dah balik rumah ni terpaksa la tukar... banyak mata melihat... mata mak, mata ayah, mata adik badik... =)

4- Bila kali terakhir anda makan ayam?
erk, kat rumah kenduri kawen akak kepada awek comel yang mak die keje kat tempat praktikal aku... sape ntah...

5- Lagu terakhir yang anda dengar?
breakeven - the script... aku ubah baris kedua lagu tuh... sebab ada unsur2 atheis disitu... yang lain2 semua ok...

6- Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
picit jerawat... hahahaha...

7- Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
ni soalan malas neh... hmm... me... me... merong... muahahaha...

8- Tag 8 orang.

9- Siapakah no 1 yang anda ditag?
pelakon... baru2 ni die hade berlakon dalam citer merong mahawangsa pegang watak kamawas... hahahahahahaha...

10- Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag?
erk... taik lalat.

11- orang yang ke 3 ditag berhubungan dengan siapa?
ngeh3... kebetulan pulak soalan neh... dengan abang R katenye... ntahlah... gosip kot... hahaha...

12- Bagaimana dengan no 4?
terhutang coklat kat die neh... haihhh...

13- Pesanan buat no 6?
tekel la balik no 5 tuh... wahahaha...

14- Kata² cinta buat no 2?
merahnya cinta ibarat warna TRW... heh...

15- Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
dedue berasal dari terengganu kot... rasenye la.. betul ke? =)

16- Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang yang ditag no 1.
-pendek
-rendah
-minat helmet
-aku simpan gambo die kat mekdi
-pembunuh tikus

17- Persamaan antara lembu dan kambing?
kedua2 dorang boleh jadi satu dalam perkataan 'lembing'

18- Perasaan ketika menjawab tag ini?
kosong kot... haha...

19- Adakah anda tahu Rizman tuh sengal?
rizman pun aku taktau sape... lenkali sape nk wat tag neh tayah letak nama rizman dah... letak nama aku pulak... hahahaha...

20- Gay or Les?
soalan ni si rizman ke yang buat? takde pekdah langsung aku nk jawab... hahaha...



7 comments:

saperakue said...

ngeh3... like komen tuh~~

noraim said...

hoho. tq buat tag neh :)

Apek_JADIANjr said...

atie, huehuehue...



aim, hahaha... sesame... =)

syarifah radiah ibrahim said...

dah coconut, buah nyok lagi
apesal tak letak kelapa sekali
baru la complete

haha

Apek_JADIANjr said...

erk, aku anti ngan perkataan kelapa.. ekekekeke...

menikomando said...

setel mantadak..aku dah buat

si gadis! said...

haha. vloger vloger..