Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2010-03-02

addicted kepada anak kucen

salam... sebelum korang pikir-pikir mende negatip pasal tajuk entry aku neh, aku declare kan dulu... bahawa tajuk di atas tiada kena mengena dengan ketagihan seksualiti ke atas haiwan!

erkkk... mia dh makin besar skang... ijok ternak dengan baik sekali... tadi dia baru pas kena mandi... terketar-ketar maunye... tapi best la... sebab mia dah wangi... hehe...

tapi korang tayah susah bukak pon tape... entry neh pendek jek kali neh... sje nk mengepost agar blog aku neh updated weekly la kunun... ngahaha... erkk... peeka, asal nuffnang aku neh cam xfunction jek...


Jijah, mia, jebat ngan belang sedang ketiduran... =)

-tamat-

11 comments:

Syida Shukor said...

kucing ! :DD suka ! tapi takot nak sentuh . hehe

Apek_JADIANjr said...

asal takot? comel pe... =)

Shafika Syuhada Rosli said...

ko tye ak kah??? nuff kedek.. keluar iklan kalau trafik kat blog ko tinggi, try r advert.. org kata lagi masuk..ngeeeeeeeeeeeeee~

Apek_JADIANjr said...

arituh aku tukar nuffnang aku... aku letak yg charity pnye... agak2 die effect x?

Shafika Syuhada Rosli said...

dah name pun charity muahahahahahahaha~
die klu nak dpt fix advertise kena rajin2 raise trafik, buat r something yg org akn slalu dtg blog kiter.. ko tye ak, ak nye nuff pon slalu jep tido..klu ade pon 3 4 pg..jmput dtg klik..muehehehe~

Apek_JADIANjr said...

aku tido pukul 3 4 pagi.. ngahahaha...

syarifah radiah ibrahim said...

apek dan peeka,
ang bdue boleh bukak zoo kat ump tuh.
sorang bela kucen, sorang bela kura-kura.
boleh laa~~
:P

Apek_JADIANjr said...

tu la plan asal aku pah... hehehe...

farah said...

comelnye kuceng.nk 1 mie!!!!leh x??haha

Apek_JADIANjr said...

boleh farah... ckp jek nk yg mne... nnt mie bg... ekekeke...

bigbro said...

mentadak pervert