Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2011-04-25

She is still there...

Seronok bila tetiba sesuatu yang baik yang kita tak rancang terjadi dengan sendiri...
Aku bangun pagi tengah mamai-mamai ayah soh pergi anto ikan kat satu restoran neh... so aku pun tukar pakaian, basuh muka kat paip air kat luar rumah, terus bawak motor dalam keadaan masih lagi mamai...

Lagi seronok bila reaksi dari individu yang berkenaan yang dok malu2..
Waktu balik, aku masih lagi dalam mamai mengantuk, dan tetiba, ternampak ada motor follow dari belakang... oh ya, aku nampak kat side mirror lah... it was somebody... =)
mula-mula dia bawak motor laju dan masih tak perasankan aku... so aku pun tekan brek dan slowkan motor supaya dia boleh potong dan aku boleh tengok dia... hehehe...


But then, bila dia dah betul-betul nak potong motor aku, rasanya dia dah perasan yang tu aku dan dia pun turut slowkan motor... haihhh... idak jadi le teman nok tengok dia... =)

Tambah seronok bila kita dah lama tak jumpa orang tu...
Last aku nampak dia, rasanya masa cuti sebelum masuk praktikal arituh... tu pun dia tak perasan aku... dan dia naik motor memang laju masa tu... mungkin dah lambat nak masuk keje kot... tulah... sape soh bangun lambat... ngeh3...

Memanglah seronok bila sama peristiwa dengan yang dulu...
Last peristiwa bila dia perasan aku masa aku berselilsih dengan dia kat jalan yang sama... masa tu dia tengah dok dalam kete yang berselisih dengan motor aku... dan dia melihat aku tatkala aku melihat dia.. tp tu la last time bila dia perasan kehadiran aku.... amboihh ayat aku... hahaha...

Dan paling seronok bila tengok dia masih tersenyum... =)
Masa aku dok usha-usha dia melalui side mirror sebab dia dah drive motor sangat slow untuk elakkan aku... then motor aku terjatuh dalam lubang... damnn... masa tuh jugak... tapi yang seronoknya masa aku tgk dalam side mirror balik, nampak sebuah senyuman disebalik cermin helmet beliau... =)


dan untuk beliau, i am still her..., as a friend... =)


p/s: Oh ya, patutnya aku risau kucing aku belum balik... haihhh...

23 comments:

Aufahuda said...

gedik nyelah entry ko mie. haih..

Apek_JADIANjr said...

hahaha... aku dah komen entry ko... bce la... haha...

Aufahuda said...

hahahaha. ahhhh. karang aku nk tukar setting.

Apek_JADIANjr said...

hahahaha... weh, cemane nk private tumblr?

Aufahuda said...

entoh. asal lak gedik nk private tumblr. haih, gedik tol. hahaha.

weh,tlg buang yang nk kene taip hurup tah mende bile nk komen ko nih. haihhhhhhhhhh..

Apek_JADIANjr said...

hahaha... cisss... sempat lagi nak kutuk aku tuh... hmmm... sje jek aku xnak buang... nak rajinkan ko sket... ekekeke...

Aufahuda said...

bile kutuk ko, aku rasa aku bahagia. yeahhh.
ahahaha

Apek_JADIANjr said...

aku sentiasa menjadi bahan jenaka orang... apekah nasibku... iskk...

Aufahuda said...

hahaha. takdir mie. terime jer. ok?

Apek_JADIANjr said...

yela fa... asalkan ko tolong aku lagik pasnehh... muahahaha...

Aufahuda said...

nombor yang anda dial tiada dalam perkhidmatan. terima kasih.

Apek_JADIANjr said...

musti tuan punye no tuh pegi kursus photografi... muehehehe...

Aufahuda said...

oiiiiiiiii. ko jgn ungkit mende tuh, sensitip tawu.

Apek_JADIANjr said...

hahaha... yelah fa... aku mintak maaf... -gentleman betul aku-

Aufahuda said...

hahahaha. koya nyelah.

apik pehe said...

hhahaha..
agak2 la nk skodeng mase tgh naik motot...kan da masok lobang..hahaha

Apek_JADIANjr said...

bese la apik, taim tu jek yg sempat... hahaha...

syazana.not.single said...

semoga kucing awak slamat pulang. hehe. =)

Apek_JADIANjr said...

syazana.not.single, ohoit... beliau sudah pulang pada hari berikutnya... ngeh3...

Amirah Adnan said...

cemane boleh tak terperasan entry neh..hahaha

ececehhhhhhh..suke nye dye.. hihi

Apek_JADIANjr said...

mirah, haha... takde la.. neh sje jek taip suke2... hehehe...

Amirah Adnan said...

ececeh.. ayat nak cover.. ngeh3!

Apek_JADIANjr said...

ekekeke... =p