Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2012-04-05

Satu hadiah dua harijadi

pilihan yang sukar... terutama bila kedua-dua perkara bakal memberi impak yang berbeza jika dipilih dan ditinggalkan...

2-4 april : kejohanan bolasepak di UMT... percentage untuk dapat main sentiasa ada... dengan ramainya player lama keluar, insyaALLAH dapat main... kalau tak turut serta, kemungkinan nama digugurkan dari team untuk semester ni...

2-4 april : fasilitator pameran robotik di sekolah menengah paloh hinai... merit, back to the school things, ramai member2 aku yang join...

last sekali ternyata pilihan kedua lebih bermakna... digugurkan dari team bola untuk sem ni tak sepenting tidak turut serta dengan creating memori dengan member2 aku semasa sedang belajar neh... tak turut serta kejohan bola sem ni, ada banyak lagi kejohan untuk sem2 depan, tapi tertinggal satu pengalaman dengan kawan2 sebab tak jadi fasilitator amatlah merugikan...

so, its a smile for me at the end... :)


p/s:sudah kehilangan skil utk mengupdate entry... ceh... haha...

6 comments:

Aufahuda said...

aku ingatkan sape la td.... name blog lebih matured.. -.-'

weh, gambar aku kt headerr.. yesss.. ko baik jgn buang smpai abeh sem ek..

Apek_JADIANjr said...

nnt aku crop gmbr header tuh kuarkan gmbr ko... hehehe...

Aufahuda said...

jgn busuk hati letter H.

Apek_JADIANjr said...

baeklah letter A... :)

Amirah Adnan said...

sy nak komen ape eh? hehe..

Apek_JADIANjr said...

komen la pape pun... :)