Followers

Taip link korang... aku nk pergi klik nuffnang... muehehehe...

2010-08-26

Hampir Dua Tahun Sudah Berblogging - Part II??



Okeh, ini adalah entry pendek untuk sambungan yang lepas... Entry yang mana aku sudah editkan tajuknya kerana aku yang selalu berlakon seolah-olah bijak neh baru perasan satu mende yang korang dah lama perasan kalau korang selalu blogwalking kat blog orang... Ataupun korang selalu lepak kat blog sendiri...


Aku baru tersedar yang bila aku tekan button 'View My Complete Profile', ada tertulis kat situ 'Blogging Since October 2008'.


Dan ini sudah tentunya menyebabkan tajuk entry aku sebelum ini sudah lari dari fakta asal... Situasi yang mana jika terdapat fakta yang ditanya dalam soalan exam, boleh menyebabkan markah aku dipotong oleh En Lecturer... cehh...



Dan abaikan kemerapuan diatas... Sebab aku publishkan entry ini adalah untuk menyambung sisa-sisa yang entry yang tak habis semalam... Haaa... Untuk pengetahuan korang-korang, selepas terbitnye entry semalam, bertambah lagi seorang family blogger dari kalangan member-member aku... Alhamdulillah... Dan kepada Due aka chakueh aka Lelaki Romantik, tahniah kepada anda sebab niat untuk membina blog sudah tercapai...


Dan tahniah jugak sebab tajuk blog kita hampir-hampir nak sama... Bijok ahh mung... haha... erkk, btw, siler cek tajuk blog aku... dah tukar baru dah... sebab nak elakkan dari salah tanggapan mahupun salah paham dari kalangan korang... Hohoho...


Nway, neh link beliau, http://gitarletrik.blogspot.com/



chakueh = ? entahlah... haha...



Siler2 follow beliau... He is a good man in a good world... wahahaha... =)

Sekian dulu kot... Assalamualaikum... =)

6 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

promot blog ak plak . ehehe.. (:

Apek_JADIANjr said...

okeh... spe nk melawat blog shafika syuhade rosli, siler klik kat nme beliau... ngahahaha...

Syida Shukor said...

haha nak jugak ! :P

Apek_JADIANjr said...

hohoho... bereh blako syida... tp bayar ar sket.. .ekekeke...

Ridhuan said...

mamat mane neh?rase nk tumbok je muka tuh!hahaha

Apek_JADIANjr said...

due, hahaha... tumbuk weh... aku pun geram gak neh... ekekeke...